top of page

Ontmoet het team

Maak kennis met onze zorgverleners

Wij zijn een team van logopedisten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen en volwassenen met communicatieproblemen. Wij werken samen met u, uw gezin, de school en andere betrokkenen om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij uw noden en wensen.

Wij hebben ervaring met het diagnosticeren en behandelen van diverse spraak- en taalstoornissen, leerstoornissen (zoals dyslexie en dyscalculie) en verworven spraak- en taalstoornissen (zoals afasie en dysartrie). Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde methodes en materialen om uw communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Wij informeren u graag over de mogelijke tegemoetkomingen die u kunt krijgen van de ziekteverzekering voor logopedische zorg. 

 

Onze logopedisten hebben de conventie met het RIZIV ondertekend.
 

Carla Janssen

Logopedist

Ik ben in 1986 afgestudeerd als bachelor in de logopedie aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Sinds meer dan 30 jaar werk ik als zelfstandig logopedist in een eigen praktijk in Leopoldsburg en startte ik met de groepspraktijk in 1995.

SAM1515.jpg
Gies Polmans

Logopedist

Ik ben in 2013 afgestudeerd als master in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Ik werk sinds juli 2014 in deze groepspraktijk.

IMG_20221224_155457_1~2.jpg
Leontine Stalmans

Logopedist

In 2023 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens mijn stages deed ik ervaring op met lees- en leerproblemenen bij kinderen. Daarnaast ondersteunde ik ook volwassenen met  taal-en/of slikproblemen. Mijn job als logopediste combineer ik met een job als audioloog in een ziekenhuis. 

valerie-e1531488476997.jpg
Valérie Alberghs

Psycho-diagnostisch werker

Valérie Alberghs (°1980) studeerde af in 2001 aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen als bachelor in de toegepaste psychologie. In 2014 volgde zij een bijkomende opleiding tot mindfulnesstrainer.

Lien-e1590167532412.jpg
Lien Weyen

Ergotherapeut

Ik ben Lien, een gedreven ergotherapeut die in 2014 als bachelor afstudeerde aan de Thomas More in Geel. In 2017 volgde ik nog bijkomend postgraduaat voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen beter te kunnen begeleiden. In de zomer van 2019 startte ik als zelfstandige in bijberoep om hierin mensen te kunnen helpen wanneer ze problemen tegenkomen in hun dagelijks leven. In 2020 werd ik partner van deze groepspraktijk om o.a. workshops te geven rond compenserende software en typeles (2hands4kids).

bottom of page