LogoConnect

Maak kennis met het team

Wij geven advies over de te volgen behandelingen. Wij zoeken samen met ouders, CLB en de leerkrachten naar de meest efficiënte zorg.

Wij onderzoeken en behandelen kinderen met spraak- en taalproblemen, problemen met de stem, problemen met de verwerking van leerstof. Als ouder wordt u nauw betrokken bij de inhoud van de therapie, de opvolging en de evolutie van uw kind. Door uw aanwezigheid bij de sessies blijft u voortdurend betrokken bij de behandeling en de vorderingen die uw kind maakt.

Ook volwassenen met spraak-en taalproblemen ten gevolge van hersenletsel kunnen bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook begeleiding aan mensen die hun uitspraak van het Nederlands wensen te verbeteren, zowel voor anderstaligen als voor mensen met Nederlands als moedertaal.

Wij helpen u graag op weg naar eventuele tegemoetkomingen in de kosten door de ziekteverzekering.

Carla Janssen

Ik ben in 1986 afgestudeerd als bachelor in de logopedie aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen. Sinds meer dan 20 jaar werk ik als zelfstandig logopediste in een eigen praktijk in Leopoldsburg en startte ik met de groepspraktijk in 1995.

Nele Ryckeghem

In 2010 behaalde ik aan de Lessius Hogeschool Antwerpen mijn diploma van bachelor in de logopedie. Na mijn laatste stage, die ik in deze praktijk liep, ging ik hier meteen als zelfstandig logopediste aan het werk.

Gies Polmans

Ik ben in 2013 afgestudeerd als master in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Ik werk sinds juli 2014 in deze groepspraktijk.

Valérie Alberghs

Valérie Alberghs (°1980) studeerde af in 2001 aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen als bachelor in de toegepaste psychologie. In 2014 volgde zij een bijkomende opleiding tot mindfulnesstrainer.

Lien

Lien Weyen

Ik ben Lien, een gedreven ergotherapeute die in 2014 als bachelor afstudeerde aan de Thomas More in Geel. In 2017 volgde ik nog bijkomend postgraduaat voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen beter te kunnen begeleiden. In de zomer van 2019 startte ik als zelfstandige in bijberoep om hierin mensen te kunnen helpen wanneer ze problemen tegenkomen in hun dagelijks leven. In 2020 werd ik partner van deze groepspraktijk om o.a. workshops te geven rond compenserende software.”

Geconventioneerde therapeuten

Alle therapeuten van onze praktijk hebben een conventie ondertekend met het RIZIV. Dat houdt in dat wij altijd de officiële RIZIV tarieven aanrekenen. Wij zijn allen lid van de beroepsvereniging Vlaamse Vereniging van Logopedisten (www.vvl.be)

Samen met onze collega’s uit de regio hebben we ons verenigd in een werkgroep Logopedisten West-Limburg. Het doel van deze werkgroep is de werking beter op elkaar af te stemmen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.