LogoConnect

Gies is in 2013 afgestudeerd als master in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Zij werkt sinds juli 2014 in deze groepspraktijk.

Tijdens haar stage heeft zij volop ervaring opgedaan binnen een school voor buitengewoon onderwijs. Ze stond in voor de behandeling van kinderen met taalstoornissen, leerstoornissen en problemen met de articulatie.

Net zoals haar collega’s, is ook Gies lid van de werkgroep Logopedisten West-Limburg. De vele informatie die ze opdoet tijdens de bijeenkomsten heeft een positief effect op haar ontplooiing als logopediste.

Om altijd volledig op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen de logopedie volgt zij bijscholingen bij het expertisecentrum Eureka en bij Sig vzw.

Tijdens de therapie stel ik een grote betrokkenheid van de ouders erg op prijs. Ook een nauwe samenwerking met het CLB en de school draag ik hoog in het vaandel. Op die manier is er ook thuis en op school sprake van een correcte en kwalitatieve begeleiding.

Gies Polmans