LogoConnect

Cogmed


De Cogmed Werkgeheugen Training is een wetenschappelijk bewezen methode die door het trainen van het werkgeheugen het concentratievermogen kan verbeteren. Werkgeheugenproblemen hebben een grote impact op het leren maar ook bij het uitvoeren van alledaagse taken en de impulscontrole speelt het werkgeheugen een grote rol.


De Cogmed Werkgeheugen Training kan onder begeleiding van een coach toegepast worden bij kinderen en volwassenen met concentratieproblemen, ADD, ADHD, burn-out en niet aangeboren hersenletsel (NAH).


De kracht van Cogmed is dat het programma uit een serie oefeningen bestaat die allemaal specifiek gericht zijn op het verbeteren van het werkgeheugen. Het trainingsprogramma past zich aan aan het niveau van presteren. Je wordt continu uitgedaagd om nog beter te presteren en je eigen grenzen te verleggen. Alleen dan zal het brein zich aanpassen en zal het effectief getraind worden.


Elk mens is anders. Daarom wordt Cogmed alleen aangeboden met een persoonlijke coach.  Iemand die de training kan afstemmen op jouw specifieke situatie. De coach kan daarbij de voortgang bekijken en je van een steuntje in de rug voorzien als je dat even nodig hebt!


Carla is een erkend Cogmed coach en heeft deze training al vaak met succes begeleid, zowel bij kinderen als volwassenen.